Fenntartóink: MAZS AlapítványJDC Társprogramjaink: Bálint HázJaffeSzarvas Tábor mellrakellen.hu

látogató számláló

Adni jobb, mint kapni


2012. jan. 1.

Az ember minden nap, akár többször is szembesül azzal, hogy a segítségére van szükség. Mindenki KAPNI szeretne. De mi ADNI akarunk, ezért nyitottuk meg a Narancsliget Adományboltot. Szép, vicces, hasznos vagy kedves tárgyak várják, hogy a helyükre kerüljenek, hogy megbecsüljék őket, hogy valaki örüljön nekik.


Szeretettel a közösségnek

Nézzen el hozzánk, hozza el megunt tárgyait – vagy böngésszen a sok nálunk olcsón megszerezhető könyv, apróság, bútor, ékszer vagy háztartási cikk, dísztárgy, játék, iskolaszer, stb. között.

A Narancsliget Adományközpont célja, hogy az adományok értékesítéséből befolyó összeggel a MAZS Alapítvány Jaffe Családsegítő Szolgálata által támogatott nehéz élethelyzetben lévő gyermekek és családjaik minél magasabb színvonalú segítségben részesüljenek (szociális, mentálhigiénés szolgáltatások, közösségi programok révén), és további rászoruló gyermekes családoknak tudjunk segíteni.

Mi az Adománybolt és hogyan működik?

Sokan megveszünk valamit, aztán rájövünk, hogy mégsincs rá szükség, nem tetszik, kicsi, nem illik a lakásba, már nem divat, nem áll jól, kicsorbul, kaptunk egy jobbat és a többi. A tárgy, háztartási cikk, könyv vagy régi pulóver pedig csak ül a szekrény mélyén, foglalja a helyet és nem okoz örömet, nem hajt hasznot, nem melegít senkit...

narancsliget_cimlapra.jpg

Ha ezek a tárgyak ajándékozással bekerülnek az adománybolthoz, mi biztosan megtaláljuk a legjobban rászorulót, akinek pont erre van szüksége; vagy a boltban történő eladásából befolyó összeget fordítjuk a szegény sorsúak megsegítésére. Így a vásárlók nálunk egyrészt egyedi tárgyakat szerezhetnek be, másrészt segítenek valakin, ráadásul sokkal olcsóbban vásárolhatják meg a kinézett portékát, mint ha egy hétköznapi üzletben vennék meg. Mindenki jól jár, és mindenkinek jó érzés marad a szívében.

Mit várunk az adományozóktól?

Tiszta, újszerű, jó állapotú ruhaneműt (gyermek és felnőtt ruhákat is), bútorokat, játékokat, gyermekkönyveket, iskolaszereket (pl. iskolatáska, stb.), dísz- és ajándéktárgyakat, üzletek, boltok raktáron ragadt, kifutó termékeit.

Elérhetőségek

Budapest VII. ker., Síp u. 17.
Nyitva tartás: H-P, 10-18
Tel.: (+36) 1 888 94 44
Fax: (+36) 1 888-9494
E-mail: info@narancs-liget.hu