Fenntartóink: MAZS AlapítványJDC Társprogramjaink: Bálint HázJaffeSzarvas Tábor mellrakellen.hu

látogató számláló

Narancsliget Adománybolt a megújult Síp utcában


2012. augusztus
Szombat

Ha Budapest belvárosában sétál, feltétlenül látogasson el Adományboltunkba, ismerkedjen meg munkánkkal, böngésszen a régi, kedves tárgyak között, biztosan kincsre talál!


Európa talán legszebb zsinagógájától, a Dohány utcai zsinagógától pár lépésnyire, az ódon hangulatú kerületben, régi házak között nyitotta meg kapuit az a kis bolt, melyet a Joint Magyarország / MAZS Alapítvány hozott létre.

A Narancsliget árukészlete olyan adományok sokszínű tárháza, amelyek magánszemélyektől, kortárs művészektől, illetve cégektől érkező felajánlásokból származnak. Az adományozott tárgyak értékesítéséből befolyt összeget a JAFFE Családsegítő által támogatott rászoruló gyermekek és családjaik megsegítésére fordítjuk. A polcokra került megunt vagy feleslegessé vált tárgyak között sok hasznos és értékes darab is található, amelyek az adományboltban új életre kelnek, újra örömet szereznek azoknak, akik megvásárolják őket.

Az Adományboltban örömmel fogadunk olyan új, illetve jó állapotú, eladható használati, ajándék-, és dísztárgyakat, amelyek más számára még hasznosak és használhatóak lehetnek. Az adományozás folyamatáról honlapunkon vagy munkatársainknál tájékozódhat alábbi elérhetőségeinken.
Cím: 1075 Budapest, Síp utca 14. • Nyitva tartás: hétköznap 10–től 18 óráig
Telefonszám: (1) 888-9444
E-mail: info@narancs-liget.hu
Honlap: http://www.narancs-liget.hu