Fenntartóink: MAZS AlapítványJDC Társprogramjaink: Bálint HázJaffeSzarvas Tábor mellrakellen.hu

látogató számláló

Narancsliget Adományközpont. Szeretettel a közösségnek.

2012. november

Hanuka közeledtével szeretnénk minél több általunk támogatott kisgyermek arcára mosolyt varázsolni, hogy örömtelivé tegyük számukra a gyertyagyújtás meghitt pillanatait.

A MAZS Alapítvány közel egy éve indította a Narancsliget Adományboltot, mely egy olyan üzlet, ahol bárki egy személyben lehet vásárló és adományozó is.
Sokak számára gond, hogy mit kezdjen az új és számára szükségtelen vagy megunt ruhákkal, a feleslegessé vált tárgyakkal, kifutó raktárkészletekkel, a még használható, értékes darabokkal. Az eladásuk nehézkes, a kidobásuk pazarlás. Az Adományboltban ezek a tárgyak új életre kelhetnek, újra örömet szerezhetnek.

Az értékesítésből befolyó összeget részben a nehéz élethelyzetben lévők anyagi támogatására fordítjuk, de emellett ingyenesen igénybe vehető programokat, illetve foglalkozásokat is biztosítunk, melyek a családoknak hosszú távon segítenek sűrűn előforduló lelki, illetve anyagi problémák megoldásában, mindezt a Jaffe Családsegítő Szolgálaton keresztül tesszük.

Köszönjük előre is felajánlásaikat, vásárlásaikat! Boldog Hanukát kívánunk! Várjuk sok szeretettel!

Felajánlásokat és adományokkal kapcsolatos kérdéseket az alábbi elérhetőségeinken várunk:
Adománybolt nyitva tartás: hétfő–péntek: 10–18 óráig, 1075 Budapest, Síp utca 14.
Telefonszám: (1) 888-9444, e-mail: info@narancs-liget.hu, honlap: www.narancs-liget.hu