Fenntartóink: MAZS AlapítványJDC Társprogramjaink: Bálint HázJaffeSzarvas Tábor mellrakellen.hu

látogató számláló

Elindult az ország első jótékonysági webáruháza

2013. április

A Joint Magyarország/Magyarországi Zsidó Szociális Alapítvány Narancsliget Adományboltja elindította az ország első jótékonysági webáruházát!

Sajnos, egyre többen szorulnak segítségre. Hogy a növekvő feladatok költségeit előteremtse, a Narancsliget Adománybolt a családoknál, vállalkozásoknál felhalmozódott jó minőségű fölösleget összegyűjti, rendbe hozza és értékesíti. A környezet-, és felhasználóbarát internetes kereskedés bevezetésével, pedig megkönnyíti a jótékony célú vásárlást.

A Narancsliget webáruház választéka gazdag, használata könnyű, árai kedvezőek.

A http://webshop.narancs-liget.hu oldalon új és használt ruhák, könyvek, háztartási eszközök, csecsebecsék, egyedi iparművész tárgyak várják a vásárlókat.

Háttér információ:

A nagy múltú Joint Magyarország/MAZS Alapítvány egy éve nyitotta meg a Narancsliget Adományboltot. A háztartások és a cégek számára egyaránt gond, hogy mit kezdjenek a felesleggel: a jó állapotban lévő, értékes, de számukra szükségtelen, megunt ruhákkal, tárgyakkal, bútorokkal, a kifutó árukészlettel. Az eladásuk nehézkes, a kidobásuk pazarlás.
A Narancsliget adománybolt szeretettel várja ezeket a tárgyakat. Itt új életre kelhetnek, újra örömöt szerezhetnek. A bolt bevételét pedig a Jaffe Családsegítő Szolgálatunk (www.jaffe.hu) a nélkülöző gyermekes családok támogatására fordítja. A Szolgálat 2012-ben 580 család, 1060 gyermek mindennapi megélhetéséhez járult hozzá.